Визия, Мисия и Цели на Мечтан Имот

Визия: Мечтан Имот, търговското име на Дизайърд Пропърти ООД, се стреми да бъде водещата бутикова агенция за недвижими имоти в РБългария, която улеснява намирането на мечтаното жилище за клиентите си, като създава взаимност и доверие чрез своята експертиза и преданост.

Мисия: Нашата мисия е да предоставяме пълно съдействие в реализирането на мечтите на нашите клиенти, като им помагаме да намерят своя идеален имот, който да отговаря на техните нужди, желания и предпочитания. Стремим се към индивидуален подход и високо качество на обслужване, което да осигури сигурност и спокойствие при всяка сделка.

Цели:

  1. Да изградим доверие и дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, като предоставяме професионални услуги и персонализирано обслужване.
  2. Да разширим портфолиото от недвижими имоти, като предлагаме разнообразие от апартаменти, къщи, вили, земи и други, които да отговарят на различни предпочитания и бюджети.
  3. Да инвестираме в развитието на нашите консултанти, като постоянно повишаваме нивото на техните знания и умения, за да могат да предложат най-добрите решения и съвети на нашите клиенти.
  4. Да създаваме устойчив растеж на компанията, като разширяваме нашето присъствие на пазара и развиваме иновативни идеи и партньорства в сферата на недвижимите имоти.

Свържете се с нас, за да започнем заедно пътешествието към Вашата мечтана къща или апартамент. Екипът на Мечтан Имот е на Ваше разположение, за да Ви предложи най-добрите възможности в рамките на Вашия бюджет, мечти и предпочитания. Ние Ви гарантираме, че ще получите персонализирано обслужване на високо ниво, като нашите опитни консултанти ще ви съдействат на всяка стъпка от процеса – от първата среща до крайната реализация на сделката.

Вярваме, че успехът се състои в детайлите и в стремежа към съвършенство. Затова в Мечтан Имот вложихме сърце и душа, за да предоставим на Вас, нашите клиенти, най-добрите възможности на пазара, за да осъществите своите мечти и да намерите своя идеален имот.

Бъдете сигурни, че при нас ще получите най-високото качество на услуги и подкрепа в света на недвижимите имоти. С Мечтан Имот ще откриете нови възможности и ще преоткриете своите мечти, като превръщате в реалност представата за своя идеален дом.

Нека заедно да създадем света на мечтите, където всяка мечта се сбъдва, и да отключим вратата към Вашия мечтан имот. Мечтан Имот – Вашият личен консултант и съветник в света на недвижимите имоти.

Нека да се запознаем

Ние сме проактивни, креативни и позитивни

Мариян Алексиев
Основател
Мариян Алексиев
Основател

Високо мотивиран и амбициозен професионалист, предоставя на клиентите качествено обслужване и персонализирани решения според техните нужди.

Весела Атанасова
Консултант имоти
Весела Атанасова
Консултант имоти
Високо мотивиран и амбициозен професионалист.
Ирен Георгиева
Старши консултант недвижими имоти
Ирен Георгиева
Старши консултант недвижими имоти
Високо мотивиран и амбициозен професионалист.

Последно от блога

Полезна информация за която се грижим редовно да се обновява

Искате да инвестирате в имот под наем – следвайте тези 7 стъпки

Инвестирането в имоти под наем е чудесна отправна...
Вижте повече

15 съвета при закупуване на имот за отдаване под наем

Мислите за закупуване на инвестиционен имот?...
Вижте повече

Винаги следвайте правилото „30/30/3“, преди да купите жилище по време на Covid-19

Тъй като  ипотечните лихви достигат ниски...
Вижте повече

Актуални новини

Полезна информация, за която се грижим редовно да се обновява

Отзиви

Какво казват хората за нас

google
anna atanasova
април 10, 2023

Екипът на Мечтан Имот ме впечатли с изключителен професионализъм и персонализирано отношение към клиентските ми нужди и очаквания. Тяхната експертна помощ обхвана целия процес - от началото на търсенето на имота до успешното му финализиране. Безспорно висококачествено обслужване, което препоръчвам на всеки!

facebook
Kiril Kirov
recommends
април 9, 2023

Любезен и отзивчив екип! Съобразяват се с всяко изискване, прекрасно отношение. Препоръчвам!

facebook
Monika Koleva
recommends
април 5, 2023

Много коректен и отзивчив екип! Прекрасно отношение. Препоръчвам!

Сравни имотите

Сравни
МАРИЯН АЛЕКСИЕВ

МАРИЯН АЛЕКСИЕВ

I will be back soon

МАРИЯН АЛЕКСИЕВ
Здравейте,
благодарим, че отделяте време да разгледате предложенията ни и се раздваме, че запознавате с нас. 😊
Готови сме да отговорим на всички въпроси и вярваме, че можем да сме Ви полезни!

Екипът на Мечтан Имот,
Вашият личен консултант!
Свържете се с нас чрез:
chat