fbpx

Бъдещото разширение на бул. „Т. Каблешков“ до „Симеоновско шосе“ обещава промени в недвижими имоти

Скорошният анонс на Столична община за предстоящото разширение на бул. „Т. Каблешков“ до „Симеоновско шосе“ предизвиква голям интерес сред инвеститорите и собствениците на недвижими имоти в района. Проектът, който е чакан от времето на социализма, се очаква да доведе до значителни промени в трафика, свързаността между южните и източните квартали и цените на имотите.

Съгласно обявената обществена поръчка, проектът ще струва 30.5 млн. лв и е възможно строителството да започне най-рано през следващата година. Това ще се случи, ако общината успее да избере най-доброто предложение от кандидатствалите фирми без обжалвания. В противен случай, изграждането на ринговия булевард може да се забави с поне година и да започне през 2024 г.

Цялoтo трасе на бул. „Тодор Каблешков“ до „Симеоновско шосе“ е предвидено да включва две платна по три ленти, както и трамвайно трайно по средата. Това ще допринесе за разтоварването на трафика от центъра на града и ще улесни комуникацията между различните квартали.

Инвеститори и собственици на недвижими имоти в района на „Т. Каблешков“ и „Симеоновско шосе“ следят внимателно развитието на проекта, тъй като се очаква той да повлияе на стойността на имотите. Предварителните оценки предполагат, че недвижимите имоти в непосредствена близост до новата инфраструктура ще се ценят, като се очаква да привлекат нови обитатели и бизнеси.

Мечтан Имот, като бутикова агенция за недвижими имоти в България, вече наблюдава активно пазара в района на предстоящото разширение на бул. „Т. Каблешков“ до „Симеоновско шосе“. Ние сме тук, за да помогнем на нашите клиенти да извлекат максимална полза от този проект, като предлагаме консултации, оценки на имоти и препоръки за инвестиции.

Очаква се булевардът да предложи и две ключови връзки с трамвай и велоалеи, което ще подобри комуникацията и достъпността на обществения транспорт в района. Това ще допринесе за удобството на живота на местните жители, като същевременно ще стимулира развитието на нови жилищни комплекси и комерсиални обекти.

В светлината на този нов градоустройствен проект, Мечтан Имот е готов да предложи най-актуалните оферти за недвижими имоти в района на „Т. Каблешков“ и „Симеоновско шосе“. Нашите професионални консултанти ще ви помогнат да прецените възможностите за инвестиции и да намерите най-подходящите имоти, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

За да получите повече информация и актуални оферти за недвижими имоти в района на разширението на бул. „Т. Каблешков“ до „Симеоновско шосе“, свържете се с нас днес. Мечтан Имот е вашият партньор за успешни инвестиции в недвижими имоти в България.

 

Сравни имотите

Сравни
МАРИЯН АЛЕКСИЕВ

МАРИЯН АЛЕКСИЕВ

I will be back soon

МАРИЯН АЛЕКСИЕВ
Здравейте,
благодарим, че отделяте време да разгледате предложенията ни и се раздваме, че запознавате с нас. 😊
Готови сме да отговорим на всички въпроси и вярваме, че можем да сме Ви полезни!

Екипът на Мечтан Имот,
Вашият личен консултант!
Свържете се с нас чрез:
chat