fbpx

Два урегулирани имота в границите на град Тетевен, местност Пладнището с обща площ от 1 519 кв.м.

 • €37,500
Ловеч, област, гр.Тетевен
Топ Продажби
Два урегулирани имота в границите на град Тетевен, местност Пладнището с обща площ от 1 519 кв.м.
Ловеч, област, гр.Тетевен
 • €37,500

Описание

Имате желание или просто обмисляте да изградите дом/вила/къща в подножието на Стара Планина, на 100 км от София, да го обособите като енергийно независим/а от експлоатационните дружествата, да развиете мечтания ландшафтно проектиран, зелен двор, да произведете натурално или био плодово-зеленчуково стопанство за собствени нужди, сега ние Ви представяме:
 
Два чудесни урегулирани имота в границите на град Тетевен, местност Пладнището с обща площ от 1 519 кв.м. и разрешено ниско застрояване до 10м. Локацията им е извън града, на спокойно, но комуникативно място, в местност с усещане за вилна зона, а не градска среда. В непосредствена близост, на 1200 м. е и емблематичното за града заведение Воденицата, предлагащо целогодишно местна, традиционна кухня, с жива музика и голяма открита гадина. Центърът на град Тетевен е само на 3 км, а курортно село Рибарица е само на 9 км. Водите на река Бели Вит са на 100 м. срещу имота, само следва да пресече пътя.
 
Двата имота се продават само заедно!
 
Първият имот .5075 е с площ 696 кв.м. по кадастрална карта, граничи с Републикански път III-358 – м. Боаза, гр. Тетевен, с. Рибарица, с. Шипково. Имотът е водоснабден и му е осигурен достъп до ел. енергия. Наклон на терена: почти равен. Лице 13 м.
Вторият е с площ 823 кв.м. по кадастрална карта, по скица граничи с общински път, който към момента не е изпълнен и който път е разделил и обособил предишният имот на двата отделни настоящи имоти. Наклон на терена: почти равен. Лице 16 м.

Допълнителна, полезна информация, което добавя на сделката с двата имота допълнителна стойност:
Имот .5076 граничи с единствения в района напоителен канал, гарантиращ независимо от ВиК, целогодишно водоснабдяване, което прави имота изключително подходящ за отглеждане на декоративна, ландшафтна дървесна и храстова растителност, включително овощна и зеленчукова градина.
Ориентацията и локацията на имотите им осигурява възможно най-дългото слънцестоене, сравнено с имотите в района на град Тетевен.
 
Районът предлага отлични условия за селски, планински и еко туризъм, лов, риболов, редица културни и исторически забележителности.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и огледи.

Предлагаме на клиентите ни напълно безплатно, професионално съдействие при усвояване на ипотечен кредит на възможно най-ниски нива на лихвени проценти от банковите институции, включително с възможност за фиксирана лихва за определен период.

 
Благодарим Ви, че разгледахте предложението ни.
Екипът на Мечтан Имот, Вашият личен консултант.

Детайли

 • ID на оферта: 317
 • Цена: €37,500
 • Квадратура: 1519 m²
 • Тип имот: Парцел
 • Вид оферта: Продажби
 • Етажи: -999
 • Цена кв.м.: 25

Адрес

 • Град Ловеч, област
 • Квартал гр.Тетевен

Сравни имотите

Сравни
Мариян Алексиев
 • Мариян Алексиев
МАРИЯН АЛЕКСИЕВ

МАРИЯН АЛЕКСИЕВ

I will be back soon

МАРИЯН АЛЕКСИЕВ
Здравейте,
благодарим, че отделяте време да разгледате предложенията ни и се раздваме, че запознавате с нас. 😊
Готови сме да отговорим на всички въпроси и вярваме, че можем да сме Ви полезни!

Екипът на Мечтан Имот,
Вашият личен консултант!
Свържете се с нас чрез:
chat